Моят Instagram профил може да намерите тук.

 

Издателство: Егмонт България

Цена: 19,90 лв.

*СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ОТ ПРЕДНИТЕ ТРИ КНИГИ*

Кралицата се завърна.

Всички, които Селена Сардотиен обича, са й отнети. Но тя най-накрая се завръща в империята – за да получи своето отмъщение, за да спаси някога славното си кралство и за да се изправи лице в лице със сенките на миналото си… Тя е приела да бъде Елин Галантиус, кралица на Терасен. Но, за да си върне трона, трябва да се бори.

За братовчед си – воин, готов да умре за нея. За приятеля си – млад мъж, заточен в чудовищен затвор. И за своя народ – поробен от жесток крал и въпреки това очакващ триумфалното завръщане на изгубената си кралица.

 

Най-добрата книга от поредицата до момента! Определено Сара Дж. Маас знае как да накара хората да гледат в една точка за доста дълго време само с едно изречение. Няма нещо в книгата,което да ме е разочаровало!

В четвъртата книга от поредицата „Стъкленият трон“ отново проследяваме историята на нашата любима Елин,както и на Дориан,Каол,Роуан и Едион. Освен тях обаче срещаме и нови и много интересни персонажи,които правят историята дори по-интересна. Скъпата ни Сара не е забравила и за Манон Черноклюна,разбира се! В тази книга героите претърпяват големи промени,и се случват неща,които никой не е очаквал..

Елин е силна и готова на всичко за кралството,както и за хората,които обича и цени. В тази част от поредицата тя показва,че е готова да бъде кралицата на Терасен.

В тази книга Едион е готов на всичко за своята братовчедка,която толкова обича и има огромна роля за това,което се случва през цялото време.

Това,което се случваше с Дориан през цялото време..дори не знам как да го опиша. Тежката борба,която той водеше ме караше на моменти да мисля,че това ще бъде последната книга,в която ще го виждаме жив.

Манон – Водачката на Крилото също изигра голяма роля в книгата,въпреки,че не го очаквах. В третата книга не се случваше почти нищо около нея,но тук.. след всичко случило се определено искам да видя какво ще се случи с нея в следващите книги,защото определено започна да ми харесва.

Ако сте прочели предните три книги,а тази не сте… не знам какво правите. Това е любимата ми книга от поредицата-не можех да я оставя! Постоянно мислех за нея,докато не я приключих.. и все пак има още толкова много въпроси,чиито отговори очаквам да получа в следващата книга,която излиза съвсем скоро! Нямам никакво търпение да прочета петата книга,да разбера какво ще се случи с всички и как ще се развият събитията! Сара Дж. Маас е богиня и искам да благодаря на издателство „Егмонт“,че предоставят възможността на всички нас,книголюбителите,да прочетем тази уникална поредица изпълнена с екшън!

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s