Моят Instagram профил може да намерите тук.

 

Моята Facebook страница може да намерите тук.

 

Ревюто ми на първата книга може да намерите тук.

 

Ревюто ми на втората книга може да намерите тук.

 

Издателство : Егмонт България

 

Цена : 12,90 лв.

 

*СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ОТ ПРЕДНИТЕ ДВЕ КНИГИ*

Пърси Джаксън получава странна молба за помощ от приятеля си Гроувър и веднага се приготвя за битка. Всичко, което ще му трябва, са Анабет и Талия, верният му меч Въртоп и… мама да го хвърли донякъде с колата.

Тримата приятели се впускат в спасителна мисия само за да открият, че Гроувър е намерил нещо много важно – две изключително мощни деца-герои, чиито родители са неизвестни. И това не е всичко. Господарят на титаните Кронос е заложил коварен капан и младите полубогове попадат точно в него. За да се измъкнат невредими, Пърси ще трябва да се изправи пред най-опасното предизвикателство в живота си до този момент – злокобното пророчество на Проклятието на титана.

 

Като за начало искам да започна с това, че финалът на втората книга ме остави без думи.. не очаквах да се случи точно това. В третата книга от прекрасната поредица на Рик Риърдън продължаваме историята на Пърси, който отново трябва да се изправи пред опасности заради приятел.. а именно Анабет. Освен Анабет, в опасност е и богинята на лова – Артемида. Разбира се, Пърси не е сам – с него са Гроувър, Талия, както и Зои и Бианка – едни от ловджийките на Артемида.

Действието в книгата беше както и в предните две – поддържа напрежението през цялото време. Историята е поднесена толкова добре, че имах чувството, че аз самият участвам в книгата и преживявам всичко с героите. Този път обаче, нещата не се разминаха без последици…

 

Това е любимата ми книга от поредицата засега! Смях се, вълнувах се и се притеснявах заедно с героите! Ако сте прочели първите две книги, но не сте започнали тази, наистина не знам какво правите! Усещам, че това ще бъде една от най – любимите ми поредици! Препоръчвам с двете си ръце!

Надявам се ревюто ми да ви е харесало!

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s