Моят Instagram профил може да намерите тук.

 

Моята Facebook страница може да намерите тук.

 

Ревю на книга първа.

 

Ревю на книга втора.

 

Ревю на книга трета.

 

Издателство : Егмонт България

 

Цена : 12,90 лв.

 

 

*СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ОТ ПРЕДНИТЕ ТРИ КНИГИ*

Пърси Джаксън не очаква представянето му в поредното ново училище да е кой знае колко забавно. Но изненадващата му среща със стар познат, последвана от сблъсък с мажоретки демони и поредния опит да бъде ликвидиран, превръщат ситуацията от лоша в… чудовищна.

Времето за подготовка изтича, а войната между олимпийците и господаря на титаните Кронос наближава все повече и повече. Дори лагерът на нечистокръвните вече не е сигурно място, а някога непробиваемите му вълшебни стени са подложени на постоянни атаки от страна на армията на титаните. За да ги ­спрат, Пърси и приятелите му трябва да потеглят на мисия през легендарния Лабиринт – криволичещ подземен свят с дебнещи от всеки ъгъл изненади.

 

Обичам тази книга! И тук действията се развиват бързо, динамично, всичко е много интересно, напрегнато, и едновременно забавно.

В четвъртата книга от поредицата „Боговете на Олимп“ се срещаме с нашите стари познати Пърси, Анабет, Гроувър, Рейчъл, Нико и Тайсън. Запознаваме се разбира се и с нови, интересни персонажи, които правят историята много по – любопитна. Възможността Кронос да се завърне и да помете всичко след себе си става все по – голяма. Нищо не върви по план, а това, което нашите герои не искат да се случи, е Люк, придружен от армията си от чудовища, да стигне до лагера. Това обаче е напълно възможно – лабиринтът на Дедал води право към лагера на полубоговете. Единственият начин да избегнат това, е да намерят пътя през него и да спрат титаните, приближаващи нечистокръвните. Но, както сами може да се досетите, Пърси и неговите приятели не преминават спокойно през лабиринта, дори напротив – срещат се с много пречки, които застрашават успеха на тяхната важна мисия.

Какво ще се случи? Потопете се в историята на четвъртата книга ,ако все още не сте го направили! С нетърпение ще отгръщате страниците, жадни за още и още!

 

Надявам се ревюто ми да ви е харесало!

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s