Здравейте! Днес попитах в Instagram дали искате да направя пост за любимите си сериали и много от вас ми казаха да, така че ето го и него! 

 

 

1.ORANGE IS THE NEW BLACK

 

Резултат с изображение за orange is the new black season 3

 

Това е един супер готин и свеж сериал, който определено не очаквах да ми хареса. Започнах го, изгледах два епизода и… не ми хареса. След това обаче ми казаха, че точно след това става интересно.. и бе точно така. Изгледах всички излязли сезони за буквално няколко дни! В сериала следим историята на Пайпър Чапман – нормална жена, която обаче се е занимавала с наркотици, което я води и до женския затвор „Личфийлд“. Ако искате да гледате нещо приятно и забавно, и разбира се, нямате проблем с хората с различна сексуалност ( все пак е женски затвор ), то това сериалче е за вас!

 

Трейлър на първи сезон : тук.

 

2. THE 100

 

Резултат с изображение за THE 100

 

Обожавам този сериал! Не знам как го открих, но се радвам много, че го направих! Накратко : историята се развива в бъдещето. Земята е негодна за живот, и затова хората живеят в Космоса. За да проверят дали е безопасно да се върнат обратно на Земята, сто криминално проявени младежи са изпратени на Земята и изпращат информация към Космоса.. Е, не всичко се развива така леко, както всички предполагаха и Земята далеч не е така пуста, както всички смятаха. Сериала е страхотен, изпълнен е с напрежение, а всеки финал на епизода води до любимата ми реплика – “ още един епизод и спирам..“.

 

Трейлър на първи сезон : тук.

 

3. AMERICAN HORROR STORY

 

Резултат с изображение за AMERICAN HORROR STORY

 

Дори не мисля, че има нужда да ви обяснявам нещо за този сериал, тъй като съм сигурен, че всички го знаете! Тук не мога и да ви разкажа за какво става въпрос, тъй като всеки сезон следи различни събития. Ако искате да гледате нещо интересно, но и обичате хоръра, този сериал е за вас!

 

Трейлър на първи сезон : тук.

 

4. STRANGER THINGS

 

Stranger Things logo.png

 

Нямаше как да пропусна този сериал – беше буквално навсякъде! Историята се развива в миналото. Малко градче, спокоен живот, група деца, които са отхвърляни от всички. Звучи ви познато, нали? Не бързайте. Един ден едно от децата изчезва мистериозно – никой не го е виждал и няма представа къде е. След изчезването му странните неща не спират, дори напротив – стават ежедневие. Сериалът може да се стори леко страшен на моменти, но аз обичам хоръра и му се насладих!

 

Трейлър на първи сезон : тук.

 

5. ORPHAN BLACK

 

Резултат с изображение за ORPHAN BLACK

 

Това е най – любимият ми сериал! Не спах няколко нощи, за да успея да изгледам сезоните.. и сега чакам за нов. Историята е следната : главната ни героиня, Сара Манинг, става свидетел на самоубийството на жена, която изглежда досущ като нея. В началото Сара е шокирана, разбира се, но бързо взима решението да вземе оставената чанта на вече мъртвата жена и да открадне самоличността й. Жената е била богата, имала е мъж и работа. За Сара това е златна възможност да оправи живота си. Но не съвсем. С това тя се забърква в огромна каша – появяват се още клонинги, както и хора, които искат да се доберат до клонингите . Историята е наистина уникално интересна и пленяваща и препоръчвам сериала на всички!

 

Трейлър на първи сезон : тук.

 

А кои са вашите любими сериали? Напишете ми в коментарите!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s